Jouw woning verkopen met Yvimat

Een vooruitstrevend team van makelaars, met véél expertise.

We are matchmakers. Dat is niet zomaar een pakkende quote, maar een oprechte belofte. Van makelaar aan verkoper, van ons aan jou.

Al bijna twintig jaar lang koppelen we woningen aan hun nieuwe eigenaars. Is jouw woning als volgende aan de beurt? Geen uitdaging is ons te groot! Yvimat kan een indrukwekkend succespercentage van 95% voorleggen. Dankzij ons professioneel en klantvriendelijk team hebben wij op alle vlakken van het verkoopproces de juiste expertise in huis.
Als verkoper kan je dus op je beide oren slapen!

Ontdek de stappen van het verkoopproces

Verkocht! Zo gaan we te werk.

01

Kennismaking met jou & je pand.

We geloven niet in een standaardaanpak, maar bepalen een verkoopstrategie op maat van jouw wensen en eigendom. Vertel ons er dus alles over! We luisteren aandachtig en gaan dan aan de slag.
Schatting van het pand? Uitgebreide beschrijving? Attesten opvragen?
We got you! Het klinkt gek, maar eigenlijk nemen we het liefst snel terug afscheid. Dat betekent namelijk dat we een vlotte & correcte verkoop achter de rug hebben!
02

Jouw woning in de kijker zetten.

Als potentiële kopers aan het zoeken zijn, dan wil je natuurlijk dat jouw woning eruit springt. Daarom halen we alles uit de kast! We helpen je om het pand helemaal ‘bezoek- & fotoklaar’ te maken. Een gezellig appartement moet heel uitnodigend en warm zijn, terwijl een zakelijk pand net praktisch en modern ingericht moet zijn. Dankzij een breed scala aan offline en online communicatietools komt jouw woning binnen de kortste keren bij de juiste doelgroep terecht.
03

Bezoek ontvangen & rondleiden.

Als makelaar regelen wij alle afspraken en zijn we aanwezig bij elk bezoek. We verkopen jouw pand alsof het van ons zou zijn. Dat wil zeggen: met veel liefde, de nodige inspanningen en correcte informatie.
Kandidaat-kopers kunnen uiteraard steeds bij ons terecht met hun vragen voor, tijdens of na het bezoek. Als verkoper krijg je regelmatig feedback van ons. Het verkopen van jouw woning is onze prioriteit!
04

Akkoord? Akkoord!

Jij wil jouw huis verkopen aan de juiste persoon én tegen de juiste prijs. Dat is exact het doel dat wij voor ogen hebben! Moet er onderhandeld worden? Dan denken wij met jou mee en geven we eerlijk advies. We streven altijd naar een overeenkomst die voor beide partijen goed voelt. Voor het ondertekenen van de verkoopovereenkomst nodigen we je graag uit bij ons op kantoor. Een glaasje bubbels kan natuurlijk niet ontbreken!
05

Naverkoopdienst, letterlijk.

De opdracht van een makelaar stopt niet na de verkoop. Of toch niet altijd. Zoek je bijvoorbeeld een partner die de overname van telecom, gas, elektriciteit of water voor jou kan regelen? Of heb je nog bepaalde vragen na de verkoop van het pand? Dan staan wij ook met veel plezier voor je klaar. Je kan onze makelaars bereiken via mail, telefoon, social media of spring eens binnen in onze kantoren in Avelgem en Zwevegem!

Er zijn steeds meer makelaars.
Waarom kiezen voor Yvimat?

Lokale speler

De regio Zwevegem-Kortrijk kennen we beter dan onze broekzak.

Klantgericht denken

We nemen zoveel mogelijk praktische & administratieve taken van je over.

Persoonlijke aanpak

Yvimat staat bekend om het vriendelijk, enthousiast & toegankelijk team!

Transparante communicatie

Je kan je verwachten aan eerlijke communicatie en duidelijke maandelijkse rapportering.

Sterk in marketing

Met o.a. 360° fotografie & drones gaan we net dat stapje verder op vlak van publiciteit.

Ben je verkocht aan onze manier van werken?
Neem dan snel contact op!

Maak een afspraak