Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

De nieuwbouwwoning komt men binnen via de inkom waar men de trap en apart toilet terug vindt. De lichtrijke woonkamer voorziet plaats voor een zithoek met de nodige aansluitingen, eetplaats en bureauhoek. De strakke eetkeuken is volledig ingericht en geeft toegang tot de aangelegde tuin waar men kan genieten van de zonnige zomeravonden. De benedenverdieping wordt vervolledigd door een ruime berging met voorzieningen voor wasmachine en droogkast. Op de eerste verdieping treffen we de goed ingerichte badkamer met ligbad en douche, masterbedroom en 2 grote kinderkamers. De tweede verdieping kreeg hier ook de bestemming van slaapkamer, ruim in zijn soort met eveneens een bureauhoek. Ten dienste van koning auto staat een garage en heel wat parkeergelegenheden op het domein. Extra bergruimte vindt u in de tuinberging. In deze recente nieuwbouwwoning kan u zich onmiddellijk settelen!

Jullie woondroom hier realiseren? Maak een afspraak en mis het lanceermoment op zaterdag 18 juli niet.

Er kan een geldig bod uitgebracht worden per mail (info@yvimat.be) tot zondag 19 juli om 19 uur.
Bij een bieding van de 'vanaf'-prijs of meer wordt deze woning verkocht aan de hoogst biedende. Mocht de 'vanaf'-prijs uitzonderlijk niet gehaald worden, beslist de eigenaar al dan niet te verkopen. Alle documenten worden jullie voorafgaandelijk per mail bezorgd.

Info en bezoek
van deze woning?


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen

BEZICHTIGEN?
MEER INFORMATIE?
INTERESSE?