Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze perfect onderhouden villa op 1276 m² werd opgetrokken in 1970, maar werd enkele jaren geleden voorzien van energetische vernieuwingen. Zo werd het dak in 2010 onder handen genomen en in 2016 werd hoogrendementsbeglazing geplaatst. Kenmerkend aan deze eigendom is het ruimtegevoel door de tussenniveaus en de geweldige lichtinval.
Via de bezoekersparking komen we bij de inkom met een bureauruimte / praktijkruimte. Het zalige leefgedeelte dat baadt in het licht bestaat uit gezellige zithoek met houtcassette, eetplaats en keuken voor eventjes. De veranda is dé plek bij uitstek om binnenshuis van de zon te genieten. De benedenverdieping wordt vervolledigd door 3 slaapkamers en badkamer met ligbad en dubbele lavabo in meubel. Op de bovenverdieping zijn er nog 2 kamers en de zolder. Een hoogtepunt is de prachtige volwassen tuin met landelijke verzichten. Bovendien is de woonst volledig onderkelderd bestaande uit een dubbele inpandige garage, werkruimte / hobbyruimte, voorraad, maar ook plaats voor ontspanning met sauna en douche. Het buitengedeelte wordt vervolledigd met een ruim vrijstaand bijgebouw (als garage, werkplaats, opslag,…) Benieuwd naar de mogelijkheden op maat van uw gezin / beroep? Ontdek ze tijdens een bezoek!

Info en bezoek
van deze woning?


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen

BEZICHTIGEN?
MEER INFORMATIE?
INTERESSE?