Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Indrukwekkend burgerhuis in zuivere Art Deco. Voormalige dokterswoning gebouwd in 1931 door architect Walthère Michel uit Brussel zoals gesigneerd en gedateerd op de sokkel. Nadien tot in detail gerestaureerd door architect Arnout met het grootste respect voor het in ere houden van de magnifieke originele elementen.

De woning biedt heel wat mogelijkheden en ruimte. We komen de woning binnen in de lichtrijke inkomhal dankzij de prachtige glaspartij. De inkomhal is het kloppend hart van de woning, van hieruit bereikt u alle vertrekken. Over de volledige diepte van de woning vinden we links gezien vanaf de straatzijde de woonkamer met authentiek parket en open haard in marmer. Tussen de keuken en de woonkamer bevindt zich een klein salon of eethoek bij de keuken met zijn eigen houtkachel. De keuken is volledig op maat afgewerkt in inox met een warme houtenkastenwand, aan werkruimte hier geen gebrek. Daarnaast hebben we een bureel, wachtzaal met aparte inkom en aparte sanitaire voorzieningen, ideaal voor een vrij beroep.

De prachtige trappenhal brengt u naar de eerste verdieping. Hier treffen we een masterbedroom met ensuite retro-badkamer, bibliotheek, grote slaapkamer, kinderkamer met balkon, logeerkamer met bijhorende douche.

Verscholen in de gang zit er een dienstentrap die u toegang geeft tot de tweede verdieping, hier treffen we nog eens 4 kamers die kunnen ingericht worden als archief, man cave, cinemazaal, gaming-room of dergelijke.

De prachtig aangelegde stadstuin is volledig ommuurd en bovendien zuidgeoriënteerd. De tuin biedt u alle rust en privacy op wandelafstand van het centrum en het park. De garage voor 2 wagens kan alleen maar tellen als extra troef in het centrum van de gemeente. De woning werd voor een groot gedeelte onderkelderd met een voorraadkelder, wijnkelder en stookkelder.

Ideale woning voor wie houdt van licht en ruimte met een uitzonderlijke architectuur!

Info en bezoek
van deze woning?


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen

BEZICHTIGEN?
MEER INFORMATIE?
INTERESSE?